För dig som spelar piano

Att spela piano och dessutom kunna göra det riktigt bra är en dröm för många. Det är ett instrument många av oss har fått prova på att spela exempelvis i skolan. Dock är det inte lika många av oss som fortsätter spela instrumentet in i tonår och vuxen ålder.

Instrumentet för den fingerfärdige

Men spelar du piano och känner att det är dags att investera i ett nytt. Det finns bland annat märken som Roland och Yamaha att välja mellan och flera olika utföranden. Som om det inte vore nog hittar du dessutom nothäften från världens alla hörn.

Kanske är du också en av dem som komponerar du din egen musik. Då finns det även smarta keyboards och såklart hörlurar att koppla in. Utöver det hittar du nästan alla tillbehör du behöver för att kunna spela riktigt bra.

Digitala pianon

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren pianospelare, har det nog knappast undgått dig att det finns mer och mer digitala varianter av pianon att välja mellan. Som finns i form av program till en laptop eller surfplatta, till exempel. Det går givetvis inte upp emot ett äkta fysiskt piano att spela på och ett riktigt piano är ju dessutom en väldigt snygg inredningsdetalj.